Rólunk

Üdvözlünk a Körúti Szépség és Hajstúdió oldalán!

Szakembereink

Fodrászatunk 1997 Szeptembere óta várja vendégeit, a város legforgalmasabb körútján, a Párizsi krt 5. szám alatt. Családi vállalkozásként üzemeltetjük fodrászatunkat. Stúdiónk eleinte fodrászatként működött, majd a vendégek teljesebb körű kiszolgálása érdekében több féle szolgáltatás, tevékenység is helyet kapott az elmúlt évek során. Fodrász mestereink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, külföldön és Magyarországon egyaránt.


Justin Ferencné (Icu) Fodrászmester, Szalontulajdonos

Bizonyítványomat 1972-ben szereztem, Szegeden női fodrászként. 26 éven keresztül építettem vendégkörömet, 6 évig Dorozsmán, majd 20 évig a Fodrász Szövetkezet Mars téri 3. sz. üzletében dolgoztam. Majd 1997 – ben teljesült a vágyam, megnyitottam saját üzletemet. Még ebben az évben sikeres mestervizsgát is tettem, így női –férfi fodrászmester lettem. Folyamatosan képzem magam, rendszeresen járok bemutatókra, tanfolyamokra. Paróka és Póthaj készítésével is foglalkozom speciálisan a vendégeim igényire szabva. Időnként versenyeken, divatbemutatókon méretettem meg magam, melyek tapasztalatait kamatoztatom és igyekszem átadni a jövő nemzedékének. 1998 óta foglalkozom tanuló képzéssel. A Magyar Iparszövetség részéről rendszeresen kapok felkérést fodrász szakmai vizsgáztatásra. Justin Ferencné specialistája a göndör haj ápolásának és készítésének. (Dauer) Kontyokat is mester szinten építi. Az új reneszánszát élő hajpótlások és parókák készítésében is profi.


B.-Justin Szilvia (Szilvi) Fodrászmester, Szalontulajdonos

Gyermekkorom óta fodrász szerettem volna lenni, hiszen édesanyám mellett, hamar megismertem a szakma szépségét. 1998-ban szereztem meg szakmai végzettségemet, és azóta a családi fodrászatunkban, dolgozom, mint női – férfi- gyermek fodrász. 2008-ban sikeres mestervizsgát tettem. Számomra nagyon fontos, hogy maximális szolgáltatást nyújtsak a vendégeimnek ezért folyamatosan képzem magam szakmailag, hogy naprakész tudjak lenni a változatos trendek területén, mind festésben és vágásban is. Számtalan versenyen és bemutatón vettem részt bel-és külföldön egyaránt, jó eredményekkel. A tanuló képzésben is részt veszek, igyekszem átadni tudásom, és tapasztalatom az utánam következő nemzedéknek. Teljes körű fodrászati szolgáltatással várom kedves régi és új vendégeimet. Berkó-Justin Szilvia szereti a precíz hajvágásokat, és azokat fejre és egyénre szabja. A konty építésben is remekel. Férfi divatos hajvágásokban is képzett. Gyönyörű hajszíneket fest vendégeinek. Gondoskodó és szórakoztató a gyermek hajvágások alkalmával.

rólunk mondták

Ha lehetne 5 csillagnál többet adni Szilvi munkájára, én biztos megtenném.Igényes, profi.  Minőségi anyagokkal és maximális hozzáértéssel dolgozik. Rugalmas (!!!) a legőrültebb kívánságaimat is mindig valóra váltja. Messze a legjobb szakember!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Ale Breda

Kövess minket  instagram-on #korutihajstudio