Utolsó frissítés: 2017.01.10

Keratin terápiás kezelés a Lisse Design- val!

A keratin terápiás kezelést neked találták ki, ha még fényesebb és égészségtől dúzzadó, simább hajat szeretnél. Lisse Design az AlfaParf- tól!

 

A Lisse Design keratin terápia egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza. Előnye, hogy míg a hajegyenesítés és keratinos kezelés után 48 óráig nem lehetett megmosni, copfozni, csatozni, csavarni és beszárítani a hajat, a festésről nem is beszélve, addig a Lisse Design keratin terápiát követően nemcsak, hogy azonnal mosható és gumizható a haj, hanem már be is festhetjük. Mivel nem kémiai kezelésről van szó, vagyis kén-kötéseket nem bontunk, bátran megtehetjük ezeket a hajjal.

 

Keratinos ápolás a legelnyűttebb hajnak is

A Lisse Design alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.

Tartósága:

Natúr haj esetén ( nem festett ): A haj sima és kreppes hatás nélkül marad 2 hónapig. ( Heti 2- 3 hajmosás esetén )

Festett / Melírozott haj esetén: A haj sima és kreppes hatás nélkül marad 3 hónapig. ( Heti 2- 3 hajmosás esetén )

Minél inkább  kezelt a haj annál jobb lesz a végeredmény és a tartósság!

 

Bejelentkezni és az árról érdekődni ezen a számon lehet:  B. - Justin Szilvia 06-70/ 580- 7037 vagy 06-62/ 652- 759