Utolsó frissítés: 2011.04.06

Forradalmian új áttörés a kopaszodás ellen!!!

 Forradalmian új áttörés a kopaszodás ellen!!!

Hölgyeim és Uraim ! Tudták,  hogy előbb vagy utóbb minden férfi megkopaszodik! Ezért nagyon fontos a megelőzés. Higgyék el, hogy ez nem csak reklámfogás.

Nagyon sok laboratóriumi kísérlet során, felfedezni vélték a kopaszodásért felelős rosszindulatú hormont, amely nem más, mint a tesztoszteron enzimje által létrejött 5- Alfa Reduktáz.

Minden esetben a hormonok a hibásak a kopaszodásért. Eddig, úgy gondolták a köztudatban, hogy a tesztoszteron túltengése és a genetika, okozza a kopaszodást, de sajnos ennél többről van szó.

A genetika mindössze abban játszik szerepet, hogy a hajritkulás mikor következik be. Anyai ágon öröklődik. Ha valaki úgy gondolja, hogy a családjában nem volt kopaszodásra hajlamos családtag, az sajnos téved, mivel ez a hormon minden férfiben jelen van. Elképzelhető, hogy nem éri meg azt a kort, amely során, annyi 5- Alfa Reduktáz termelődik a szervezetében, amitől elhullik a haja.

A kopaszodás mindig a fejtetőt érinti, mert teljesen más sejtek táplálják oldalt, hátul a hajunkat, mint a fejtetőn. A fejtető mindig érzékenyebb, pl.: külső tényezők.

                                                                                                               

5- ALFO’Rising!

Az 5- ALFO’Rising Bioesszencia és hajfürdő aktív hatóanyagát a Syringa Vulgaris ( Orgona )                                                                                                                                                 

Növényi sejtkultúrájából vonjuk ki.

Tulajdonságai:

-          gátolja az 5-Alfa Reduktáz enzim működését

-          antioxidáns hatású

-          Pityrosporum ovalis aktivitását csökkenti.

 

Mi az az 5- Alfa Reduktáz?

 

Egy olyan enzim, amely a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná konvertálja. Ez a hormon felelős az Alopecia Androgenetika ( hajritkulás ) kialakulásáért: amikor fejbőrön szinte folyamatos az erős zsírtúltermelés, a hajszálak pedig egyre rövidebbek és vékonyabbak, mígnem elsorvadnak ( kihullnak ).

Férfiaknál a betegség úgy jelentkezik, hogy a homlok- halánték vonal és a fejbúb folyamatosan ritkul.

Nőknél az Alopecia Androgenetika elsősorban a fejtető homlok felőli részét súlytja. Kezdete gyakran egybeesik a hormonális változásokkal, mint a helytelen fogamzásgátló nem megfelelő alkalmazása, szülés utáni állapot vagy a klimax periódus.

A betegség visszafordíthatatlan állapotának megelőzése érdekében a lehető legkisebbre csökkentsük ezeket az elváltozásokat, és már az első tünetek megjelenésekor gátoljuk az – Alfa Reduktáz enzim működését.

 

5-ALFO’Rising Hajfürdő!

 

Sodium Laureth Sulfate mentes, helyette olyan aktív molekulákat tartalmaz, amelyek védik a fejbőr hidrolipid rétegét, és a struktúráját. Nővényi hatóanyagokban gazdag hajfürdő, mint pl.: a köles, amely tápláló hatású, ezért vékony és törékeny hajra ajánlott.

A bambuszkivonat tartalmának köszönhetően anti-irritáns, regeneráló és nyugtató hatású az irritált fejbőrön is. Tartalmaz még vadgesztenye Extratot, amely serkenti a vérkeringést és Orgona extratot is, amely az 5- Alfa Reduktáz enzim működését gátolja.

 

A hajfürdő használatát az 5- ALFO’Rising Bioesszenciával kombinálva ajánljuk. Vékonyszálú, gyenge, töredező haj és seborrheás dermatitsz esetén ajánlott.

 

5- ALFO’Rising Bioesszencia!

 

Kiegészítője az O’Rising hajhullási tonik kezelésnek, Syringa Vulgaris ( Orgona ) extratot tartalmaz, amely a B6 vitaminnal szinergiában értékes segítséget nyújt az 5-Alfa Reduktáz enzim működésének csökkentéséhez, gátolásához.

A citrom, narancs és mandarin olajesszenciák jelenléte biztosítja a nyugtató hatást, frissítő és stimulálja a vérkeringést a fejbőrben.

A nyomelemek:

- magnézium

- cink

- réz

Nélkülözhetetlen elemek a haj életében, szinten tartják a fejbőr vízháztartását és antiseborrheás hatásúak.

Syringa Vulgaris ( orgonavirág ) extratot tartalmaz, amely az 5- Alfa Reduktáz enzim hatását ( férfi szteroid hormon szintézisét ) képes lassítani.

 

Kinek ajánlott az 5-ALFO’Rising hajkezelés?

 

-          Aki tartós hajhullási problémákkal küzd.

-          Aki kopaszodási problémákkal küzd.

-          Akinek zsíros és érzékeny fejbőrön jelentkezik hajritkulása.

-          Akinek nagyon vékonyszálú  töredező a haja, és erősen zsíros a fejbőre egyszerre.

      -    Aki enyhíteni szeretné a seborrheás dermatitisz kóros tüneteit.