Főoldal-slider

Slide One - másolat - másolat

KERESS MINKET SZEGED EGYIK LEGFORGALMASABB KÖRÚTJÁN!

SZEGED, PÁRIZSI KRT. 5.

Slide One - másolat - másolat

KERESS MINKET SZEGED EGYIK LEGFORGALMASABB KÖRÚTJÁN!

SZEGED, PÁRIZSI KRT. 5.

previous arrow
next arrow


Üdvözlünk a Körúti Szépség és Hajstúdió oldalán!

Fodrászatunk 1997 Szeptembere óta várja vendégeit, a város legforgalmasabb körútján, a Párizsi krt 5. szám alatt. Családi vállalkozásként üzemeltetjük fodrászatunkat. Stúdiónk eleinte csak fodrászatként működött, majd a vendégeink igényeinek megfelelően bővítettük szolgáltatásainkat!

Szolgáltatásaink és Áraink


Rólunk mondták

Ha lehetne 5 csillagnál többet adni Szilvi munkájára, én biztos megtenném.Igényes, profi.  Minőségi anyagokkal és maximális hozzáértéssel dolgozik. Rugalmas (!!!) a legőrültebb kívánságaimat is mindig valóra váltja. Messze a legjobb szakember!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Ale Brenda


Mestereink

Ismerkedj meg szakértőinkkel, akik több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött várják, hogy megvalósíthassák álmaidat.


Justin Ferencné (Icu)

Fodrászmester, szalontulajdonos
 Justin Ferencné specialistája a göndör haj ápolásának és készítésének. Kontyokat is mester szinten építi. Az új reneszánszát élő hajpótlások és parókák készítésében is profi.

Berkó-Justin Szilvia

Fodrászmester, szalontulajdonos
Berkó-Justin Szilvia szereti a precíz hajvágásokat, és azokat fejre és egyénre szabja. A konty építésben is remekel. Gyönyörű hajszíneket fest vendégeinek. Férfi divatos hajvágásokban is képzett. Gondoskodó és szórakoztató a gyermekhajvágások alkalmával.

Szabó Szilvia

Svéd masszőr
Szabó Szilvia kellemes környezetet teremtve az ellazuláshoz magabiztosan masszíroz. Mindene, hogy a vendég jól érezze nála magát. Ügyes kezeivel minden porcikánkat átdolgozza.

Kövess minket  instargam-on #korutihajstudio